LamanTulisCikEiyla

30 April 2010

DAMN!!!!!



29 April 2010

Pening!!!!!


aku dh xtau nk wtpe lg...kpala otak aku mmg dh x lrat pkir psal hbungan aku ngan dya...dh byk sgt bnda yg dya wat skitkan ati aku...aku mmg sygkan dya sgt2..tapi pehal dya ssah sgt nk percayakan aku????bkn org lain awek dya sndri!!!skrg nie family aku dh sangsi ngan dya...dh ssah family aku nk terima dya...dya janji nk berubah tp aku tgk sma jer...prangai lama tetap ada...
dya terlalu kongkong aku dlm kehidupan seharian aku...ape yg aku nk wat mmg terbtas...
skrg nie aku serahkan pd takdir n jodoh aku ngan dya...mmg hbngan ktaorg dh lma,3 tahun sape yg x syg...tp smpai bla plak aku nk tahan sume nie????
insyaallah klah dah jdoh aku ngan dya,x ke mana pn gunung dikejar...
yg penting skrg dlm kpala otak aku,cari harta sndri n brjaya dlm hdup...
wat mak,ayah n sume family aku bangga ngan kejayaan yg aku kecapi nty,,insyaallah...

26 April 2010

A Little Bit My Activities Under My College

I will miss all my friends here!!!!
~RUMAH ANAK YATIM CHE'BEMA~
~KAYAK D'OMLAND~
~LI (PENANG AIRPORT & THE STAR)~
~LI (PTPL SHAH ALAM, MOSTI & TM~





Edit Pic From Me




24 April 2010

#V.V.I.P for My Life#

Sume org da org yg paling penting dlm hidup kan...
so aku pn ada jgk..


Jizan b Jaseh
of course lah bapa aku kan...dya byk berjasa pada aku n family...wlaupun dya ada kekurangan,tapi dya x pernah tolak apa yang aku mntak selama nie...aku sayang kt bapa aku...




Latipah bt Abu Bakar
mak aku banyak berkorban utk family kami..pengorbanan dya xkan aku lupa sampai bila2...insyaallah klau aku jd org yg berjaya aku akan blas setiap jasa mak aku wlaupun x seberapa...




Nur Aziean bt Jizan
akak aku yg sorang nie...aku adik beradik da 2 org jer...dyalah kwan gduh,musuh,teman rapat,akak n segalanya dya...dya byk bg nasihat kt aku,wlaupun dya dah da fmily sndri,tp dya ttap x lupa aku...

23 April 2010

OnLy m3!!!!





Babyku





KAKAK ~ NUR QIRAATUL BASYIRAH

ADIK ~ NUR AINA BASYIRAH

th!nKiNg oF fUtUr3 L!f3

study nk abes dah, tp xtau nk wat ape plak lpas nie...
addooooiii aiii pening kpala otak aku pkir!!!!
cmner erk??? kpala otak dh pkir mcm2 tp xtaulah tertunai ke x???
hrap2 lah dpt kjer yg ok2...
maintainance tinggi oooooooo skang nie...
skang hdup kna pkai byk duit...
giler ar,,....

~TruE HeaRT~

Sayang....

Sesungguhnya hanya engkau yang bertakhta di hati ini,

Tiada siapa yang mampu menghalang cintaku ini dari terus bernyawa hanya untuk engkau,

Setelah genap sepuluh bulan kita memadu kasih asmara yang selama ini kita pertahankan,

Tetapi namamu sentiasa terpahat dalam hatiku ini

Walaupun selama ini dirimu sentiasa berprasangka buruk terhadap diriku,

Tetapi diriku tetap menerima kehadiranmu dalam hidupku,

Di saat diriku berada dalam kegelapan, hanya engkau yang mampu membuat diriku bercahaya kembali.

Engkau bagaikan dicipta hanya untuk diriku seorang dan tiada siapa yang mampu memisahkan kita kecuali Tuhan yang maha satu,

DenganNya kita ada dan denganNya jugalah kita tiada

Tidak ku mampu bayangkan diriku tanpa dirimu kelak...

Pasti kesepian dan kesunyian sentiasa menyelubungi hidupku,

Bagiku hanya engkaulah teman sehidup sematiku...

Tiada dua atau tiga lagi dalam hidupku...

Hanya dirimu KEKASIHKU......