LamanTulisCikEiyla

05 September 2011

:.... Cik Eiyla ....: Riang Ria Di Aidilfitri


Firstly Cik Eiyla nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, Maaf Zahir & Batin !

Walaupun dah seminggu raya kan, Cik Eiyla tak peduli ... HahAha .... Cik Eiyla punya sukalah nak wish bila pun kan, maklumlah mood raya still ada kan so memang taklah Cik Eiyla nak on9 awal2 ...
Tahun nie raya still macam yang lepas2 maklumlah masing2 dah besar kan . Tapi duit raya still dapat lagi HIHIhihi...

Jomlah sama2 enjoy tengok pic raya Cik Eiyla nie walaupun tak seberapa .




Yang nie sume family belah ayah Cik Eiyla . Family Cik Eiyla memang lebih perempuan, boleh kira kan yang laki ada berapa kerat je ... Tapi yang nie separuh je sebab family PakLong Cik Eiyla tak balik kampung raya nie . So nie jelah yang ada pagi2 raya 2 . Masing2 gila kamera, HuHu..







Yang nie ibubapa kami semua kira yang tua lah dalam family belah Ayah Cik Eiyla yang ada masa pagi raya 2 .. Ayah Cik Eiyla lah ketuanya . 

Yang sedondon biru ( PakItam & MakItam Cik Eiyla)

Yang tengah ( ofcourse Ayah & Mak Cik Eiyla )

Yang sedondon pink ( PakBusu & Busu Cik Eiyla )


Cik Eiyla satu family pun ada juga ambil gambar untuk kenangan kan ? Memang semua family ada ambil gambar family masing2 . Family Cik Eiyla pun bukan besar mana setakat berapa kerat jer .. Hiihii


setakat nie jelah family Cik Eiyla ( masa depan tak taulah pulak besar mn .. HUHUHU)




Bila masing2 dah gila kamera memang tak boleh nak diselamatkan lagilah . Semuanya mencari kamera pagi2 raya 2, masing2 nak pose tak hengat ! Hahahaha . Nielah rupanya bila Cik Eiyla & sepupu berkumpul ramai2 memang riuh lah pagi raya 2 . 












Nielah gamatnya bila Cik Eiyla & sepupu dah berkumpul ramai2 pastu gila kamera pula kan ? Memang riuhlah mana2 tempat yang ada muka2 we all nie ! !




 Tahun nie memang Cik Eiyla simple je takde nak meriah mana pun.  Dah 22 umur takkan nak raya sakan macam budak2 kan ? So setakat mana yang ada lah .. Lagipun Cik Eiyla belum kerja lagikan so memang harap Ayah & Emak lah lagi . . Insyaallah dah kerja bolehlah bantu sikit2 raya tahun depan .


Tiada ulasan:

Catat Ulasan