LamanTulisCikEiyla

02 Julai 2011

:::::cikeiyla - BLOGGERS !!!!!

Lately Cik Eiyla kerap jgk jd stalker kat blog2 yang ada..(stkat yg Cik Eiyla tau lah)...Emm mula2 Cik Eiyla stalker kbnyakan blog yg ada nie, mmg sukalah bca kan...Yang tergolong dlm dunia artis nie mcm2 aktiviti dyaorg..Tapi dah lma2 Cik Eiyla rsa mcm boring & mnyampah plk..Bukan sbb Cik Eiyla jeles tgk traffic dyaorg nie, but kadang2 tgk writing dyaorg nie mcm lbh nk mnunjuk2 plak..

Cik Eiyla tak nak menuding kat sape2 yer(sape yg mkn aiskrim rsalah sejuknya...)Maklumlah depa nie pun dah kategori retiss katanya..Korang semua yg bca post nie jgn nak mengamook plak kt Cik Eiyla,..Cik Eiyla just bg pndapat je OK!!!Jgn cepat nak naik angin yerr...

Ala mesti ramai yg tau antara2 blogger yg Cik Eiyla maksudkan...Tapi apa pn Cik Eiyla ttap jdi stalker jgk kat blog2 depa nie...Saja nak tmbah pngetahuan lg dlm penulisan blog nie...Cuma satu je Cik Eiyla kurang setuju, Cik Eiyla da lah tanya pndapat blogger sorang nie...Cik Eiyla nak tau mcm mana nak buat payment kat Nuffnang..Maklumlah dya msti dah byk pngalaman kan...Tapi YANG HADOOO jo...Sikit pn tak dapat maklum blas..Kalau ya pn bgilah pndapat skit...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan