LamanTulisCikEiyla

11 Ogos 2011

:::::Cik Eiyla::::: WAJIB !


Semangat Yang Harus Ada Dalam Diri CIK EIYLA !!!



Klau bca tjuk post nie  rsa  lain mcm je kan ? Cik Eiyla bkn apa, lately Cik Eiyla rsa mcm down skit tak tau punca .. .! Cik Eiyla trbaca post yang CikJejariruncing post dkt blog dya, bla Cik Eiyla bca rsa bngga & sentap skali .. Bkn apa bg Cik Eiyla lah bukan semua prempuan blh atasi mslah mcm CikJejariruncing nie .. Bgi dya, dya trima sgala qada' & qadar yg dh ditntukan oleh Allah s.w.t !

Wlaupun sblum nie Cik Eiyla rsa CikJejariruncing nie mcm tak dpat trima knyataan, tapi la nie dya redha segalanya .. Dya pasrah dgn keadaan yg dh brlaku pun sbelum nie dgn tak mnyalahkan mn2 pihak pun . ! Memanglah seharusnya kita redha dgn apa dugaan yang Allah trunkan, tapi diri kita juga msti kuat kan ? Lagi lah CikJejariruncing nie dh mmg dikenali ( Cik Eiyla rsa sblum dya meet MIA lg kan ).. Before nie kan dya just seorang blogger yg tegar !!

Rmai yg slahkan CikJejariruncing nie bila jd mcm nie ! Yela knonnya CikJejariruncing nie suka post psal relationship dgn MIA 2 ! HELLO dh tntulah dya post dkt blog dya, of course 2 mcm diari kan ? Nama pn blog prsonal bkn blogshop !! So sukati dyalah nk post apa !! Yg maki nie pun sbenarnya sbuk nak tau psal depa 2 yg pakat pulun baca satu persatu !! (hihihihi) CikJejariruncing nie pun ada post skali antra soalan2 yg blh dikatakan byk ditnya pda dya after depa break off their engagement . (Cik Eiyla tulis dkat last post nie nty ok ? sbar yer ) ..

Yang sedih kan lg 4 bulan lbih ja lg depa nk go on for their wedding !! Nie lah yg dinamakan JODOH right ?? Tak smestinya kita couple utk masa yg lma akn jamin hbungan kekal selamanya ( Cik Eiyla terasa nihhh) ..Cik Eiyla tak dpat byangkan mcm mn CikJejariruncing hadapi semua nie dgn msyarakt sekeliling .. Yela dya still study( of courselh pminat2 mati MIA ada dkt kampus kan), dgn kerenah manusia2 yg dri awal lg dh maki hamun CikJejariruncing nie !! Kesiankan dya ?? Cik Eiyla hrap CikJejariruncing nie tabahlh yer...



Cik Eiyla mesti ada smangat mcm nie dlm hati & hidup Cik Eiyla... WAJIB !!!!



"Biarpun jalan itu panjang, kita akan merintisnya perlahan-lahan."




Tiada ulasan:

Catat Ulasan