LamanTulisCikEiyla

05 Ogos 2011

:::::Cik Eiyla:::::CampurTangan Pihak Lain..

Sekarang nie kan tgh kecoh psal kes putus tunang antara Khairul Fahmi(Apex) dgn tunang dya Aimie Hermalia(jejariruncing)..Kecoh satu negara psai depa dua nie..Maklumlah sorang goalkeeper negara sorang lagi blogger femes kan??Cik Eiyla takde hal pun psai nie semua..Biasalah kan org dah top..Dgr yg sini cita kesiankan dya, dgr yg ssana cita kesiankan dya plak..huhuhu

Tapi yg pelik skarg nie ada pula pihak muncul...Konon2 exbf si Jejariruncing nie..Boleh pula kan muncul time2 mcm nie..Hmmm nak kata dirancang tak taulah...Nnty timbul fitnah pula kan...Tak psai2 buat dosa kering Cik Eiyla time2 posa nie...hohoho...Bagi Cik Eiyla kalau org 2 brfikiran waras mesti terpkir jgk mcm nie..Kenapa tak muncul time depa dua nie sbuk cita pasai PERTUNANGAN DEPA??Klau btoilah si exbf nie blas dndam kan..Tapi mncul time2 nie plak...Pelik jgk!!!

Bagi Cik Eiyla lah si exbf nie mcm nak "tambah2 kuah je dlm nasi yang dah tertumpah nie"(klau korang tak pham nasiblah...)Yelah bru syok sikit jlan cita yg dah sedia hangat nie kan??Knon nak blas dndam kt Jejariruncing nie yg dah buat dya PATAH HATI dulu...Nak bgtau yg hidup nie ada KARMA!!!Tapi agk2lah kan..Tak pyahlah nak aibkan org lain klau nk blas dndam sgtkan..Sekurang2nya si Jejariruncing nie tak ada kot aibkan si exbf nie kt org rmai!!!Yg mamat nie blh plak canang satu kg pa yg si Jejariruncing nie prnah buat dkt dya dlu...Haiii manusia2...

La nie bg Cik Eiyla lah kan, semua nie trpulang pda org rmai nak menilai mn yg benar & mn yg palsu...(ceewwwah..) Yg lain2 tak pyahlah nak ssah2kan diri nak msuk cmpur masalah org lain...Hentikanlah nah!!!!!!!Cik Eiyla bukan lah peminat tegar Jejariruncing nie, tapi Cik Eiyla mnat dgn penulisan dya dkt blog..So tak pyahlah kita nak menilai org brdasarkan cita yg kita tak tau mn btul mn slah...

Biar depa sndiri solve msalah depa, yg lain buat "donno" ja sudah..Ttup cita depa...TAMAT!!!!

Apapun Cik Eiyla hrap masalah depa nie selesai dgn baik...Tak da prasaan benci antara satu sama lainlah...Igtlah depa prnah ada kasih syg antara sendiri..Tak kan senang2 nak buang mcm 2 ja...Heeeheheehee...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan