LamanTulisCikEiyla

04 Oktober 2011

:.... Cik Eiyla ....: Perangai Manusia



Cik Eiyla tak paham betul dengan manusia2 yang TALAM 2 MUKA nie ! Pandai betul berlakon , dah boleh lawan Rosyam Nor pula ! Tak penat ke dyaorang nie berlakon sana sini semata2 nak tunjuk yang diri 2 baik saannggggaattttt kat orang lain . Kalau betul2 baik tak pe lah juga, nie saja nak perhatian kan !




Kalau korang lah ada teman, saudara, adik beradik atau sapa2 jelah yang TALAM 2 MUKA nie ape yg korang buat erk ? Nak juga Cik Eiyla tau . Kadang2 naik menyampah pun ada dengan spesis manusia mcm nie . Cik Eiyla tak kiralah budak bawah umur ke, dah tua ke kalau dah salah 2 memang salah lah kan !





dua2 gambar nie lebih kurang macam manusia2 yang disebutlah !




Depan orang bukan main baik, boleh buat muka suci lagi . Tapi kat belakang orang mcm TUTTT je ! Dah macam Dr Jekyll & Mr Hyde pula dyaorang nie ! Siang jadi orang lain , time malam terus tukar jadi orang lain . Pelik betul manusia yang macam nie . Lagi2 lah skarang nie zaman dah canggih kan , so lagi senanglah orang2 macam nie nak mulakan lakonan dyaorang ! Dah macam SUPERSTAR gitu !







So bagi sape2 yang rasa diri 2 seakan2 macam Cik Eiyla ckap kan tadi, Cik Eiyla mntak maaflah yer . Cik Eiyla just nak share apa yang Cik Eiyla rasa je psal manusia2 jenis nie !




PEACE NO WAR !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan