LamanTulisCikEiyla

26 Mei 2011

:::::cikeiyla - Fans of cikepal & Maria Elena



cikeiyla so admired with cik epal & Maria Elena!!!!!

Memang cikeiyla betul2 kagum dengan 2 nama besar dalam dunia blog nie..Walaupun cikeiyla baru je follow this two blogs, buts cikeiyla so in love with their writing...cik epal memang popular tau..Maria Elena pula so fluently in BI..althought her writing in her blog in english ok!!!!Kadang2 ada juga dalam Bm..Tapi ada juga yang tak puas hati bila Maria Elena nie lebih suka English..cikeiyla pun pelik..Biarlah kat dya kan..blog dya sendiri & tak ganggu org lain pun..

cikeiyla just imaginelah klau2 depa nie follow blog cikeiyla...Perrghh memang TERBAEKKK arrrr...confirm cikeiyla kembang kuncup bila tgk followers nty..syoknya.....cikeiyla suka follow depa sebab depa nie memang cute..Dua2 so cute!!!!Pic2 depa memang chumell2 semuanya..

Fesyen cik epal & Maria Elena nie memang gorgeous!!!cikeiyla tak mampulah nak follow fesyen depa nie..Just admirer jer..Yang penting cikeiyla bukan silent reader ok!!!!

For cik epal & Maria Elena, cikeiyla harap2 kamu berdua berjaya dalam segala bidang yang kamu ceburi..To cik epal, cikeiyla doakan cik epal kurus..But you dah sweet sangat2..It's true dear...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan