LamanTulisCikEiyla

23 Mei 2011

:::::cikeiyla - Update


Assalammualaikum...Hai lama cikeiyla x update yer..Bukan apa dah tiba
time malas nak updatelah nie..Tapi FB tetap update..pelik betul lah cikeiyla nie..

Emm rasa2nya xder yang happen kot baru2 nie..still yang biasa2 jer..Just baru2 nie kita
digemparkan dengan kejadian tanah runtuh di Rumah Anak-Anak Yatim kat Hulu Langat...
Memang tragis semua nie..Mungkin dah ajal mereka berakhir macam 2..

Emm apa lagi erk??Minggu lepas cikeiyla follow mak sedara cikeiyla stay kat hotel...
Hotel Olympics Sport dekat2 Stadium Negara...cikeiyla jadi babysitter jer..
cikeiyla stay dengan nenek cikeiyla sekali..Mak sedara cikeiyla kursus so cikeiyla jadilah
babysitter kejap..hihihi...

Apa lagi yer???Emm nak story pasal love life cikeiyla xder apa pun..Dah tentulah
we all nie "percintaan jarak jauh" so memang xderlah nak dating setiap masa..
Kesian cikeiyla kan..??Just luah perasaan masing2 melalui H/p & FB je tau...cikeiyla rindu
gila dekat enshah tau..miss so much..

What's more???
Errmm..haaa..cikeiyla sebenarnya nak jadi blogger yang success..ceewwahh..
cikeiyla nak earn money dengan blog nie..Tengok blogger lain memang jeleslah..
Diaorang dapat earn money just dengan blog jer..
cikeiyla dah register dekat nuffnang, but cikeiyla skip untuk buat payment...
Adoii memang cikeiyla rasa rugi sangat2...cikeiyla nak try register balik, tapi x lepas2 pulak..
Kalau2 ada blogger terbaca blog cikeiyla nie, tolong bagi some tips boleh??
cikeiyla memang nak earn money, boleh bantu2 apa yang kurang..
Tq so much..

Apa lagi erk??
Emm xtaulah nak cakap apa lagi..hihihi..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan