LamanTulisCikEiyla

25 Mei 2011

:::::cikeiyla - Samakah Kami????




cikeiyla saja nak interframe psal cikeiyla ngan enshah nie..Ampa jgn kata cikeiyla suka post psal hbungan kami nohh..cikeiyla just nak share satu prkara..teman2 yg rapat ngan kami dua nie dok kata cikeiyla & enshah nie mcm kembar..(kembar x seiras sgtlah)..depa dok habaq yg kami nie serupa..tang mana yang serupa pn cikeiyla xtau..tapi kalau cikeiyla tenung gmbaq kami dua lama2 rsa mcm ada jgk yg serupa..hihihi..

Org2 tua kata kalau pasangan nie muka lbih kurang serupa jdoh lama...(hihihihi)mula2 cikeiyla mmg bangga gilalah kan..yelah org kta kami dua serupa then jdoh kekal pulak..syok gilalah hati nie...hohoho..Tapi dah lama2 kan, cikeiyla dah xrsa apa lagi..yelah tiap kali jumpa kami gaduh, tiap kali contact kami gaduh..memang ati 2 adalah jugak rasa yang pndapat org nie kadang2 xleh pakai...

Tapi kan dah masuk 4 tahun kami bersama, rasa macam betul pula..yelah gaduh then putus tapi kami still together...Kami tetap pertahankan hubungan yang dah nak masuk 5 tahun nie..Memang cikeiyla x nafikan, kami pernah putus, kami pernah gaduh besar(mcm perang besar pn ada)...Tapi jodoh kan..hehehehe

cikeiyla igt lagi masa cikeiyla study dulu, time 2 cikeiyla x sehat sgt...cikeiyla nie ada resdung tapi cikeiyla x pantang sgt...2 yg makin menjadi2 resdungnya..Ada sekali cikeiyla kena sakit mata..Kalau bgn pagi je, mata cikeiyla msti merah & berair...Sometime kat dalam kelas,member2 cikeiyla tegur..Segan juga kan..cikeiyla ajaklah enshah p hospital nk check..Yang kelakar 2 nurse2 kat situ ingt kami nie ADIK BERADIK...(ada ke patut)..kami gelak jelah kan...

Bukan sekali dua org lain igt kami adik beradik...Dah ramai pun...cikeiyla rajin juga p lepak2 ngan geng2 cikeiyla & enshah nie..Kami selalu lepak kat tempat kerja enshah..Kebanyakan org kat tempat kerja enshah mesti ingat cikeiyla nie adik dya...Memang x patut..Kadang2 kami dah xlrat nak jwab kami ckp memang kami adik beradik...

Emm ok lah..cikeiyla xnak membebel pnjang2 psal kami nnty ampa semua boring pulak bca blog cikeiyla..(ada ke yg baca)..Ampa tgklah sndiri kami nie serupa ke x...hihihi




Tiada ulasan:

Catat Ulasan